5. novembra 2011

Holdenov svet FAQ (Čítaj fa kjú)

Začali sa množiť otázky, čo je to Holdenov svet. Preto tento blog bude zameraný na zodpovedanie všetkých otázok.

Myslel som si, že Holdenov svet bude hraný seriál, ale vyšlo iba jedno video.

Pôvodným zámerom bolo skĺbiť filmovanie videa, fotografovanie častí a písanie príbehu. Ale vzhľadom na náročnosť tvorby videa, sme sa rozhodli sfilmovať iba prvých 6 častí príbehu.


Čo to potom ten Holdenov svet je?

Holdenov svet je písaný a fotografovaný príbeh (alebo kľudne aj seriál) o mladom človeku s menom Holden, ktorý sa v alkoholickom opojení zamiluje do Sofie. V príbehu vystupuje aj jeho najlepší kamarát Henry, sukničkár, ktorý sa mu snaží so ženami pomáhať.

O čo vám s tým ide?

Snažíme sa vytvoriť príbeh pre mladých ľudí všetkých vekov, za ktorý sa nebudú musieť hanbiť. Holdenov svet sa nesnaží ukazovať ako veľmi dokáže byť dnešný svet dekadentný. Takisto nechce byť ako primitívne a prvoplánové telenovely. Holdenov svet chce ponúknuť oddychový a zábavný príbeh (niekedy aj s prímesou recesie), ktorý budú čitatelia radi sledovať a autori zase budú môcť kľudne spávať, že tvoria niečo, čo sa páči aj iným.


Dokedy si myslíte, že budete vedieť vydávať príbeh?

Naším základným cieľom je vydržať s publikovaním do začiatku leta 2012 spolu aj s fotením všetkých častí. Aktuálne sú z príbehu napísané časti na jeden rok dopredu.


Kedy vychádzajú časti?

Časti sú publikované vždy v nedeľu, pondelok, stredu a štvrtok. Konkrétne časy publikovania sa rôznia, ak sú fotky predpripravené, tak vždy o 00:00 vyjde časť, keď nie sú hotové, tak behom daného dňa. Ak sa v budúcnosti bude dariť robiť fotografie s predstihom, tak to bude vždy o fixnom čase.


Kto to píše a kto sú herci?
Autorom textu je Peter Nagy, 20ročný študent žurnalistiky UK v Bratislave.
Holdena hrá Patrik Plvan, 20 ročný študent politológie vo Viedni.
Sofiu hrá Nikoleta Kováčová, 19ročná študentka žurnalistiky UK v Bratislave.
Henryho hrá Juraj Kolárik 23ročný študent angličtiny a literatúry v Nitre.

Podrobnejšie predstavenie ľudí v tíme príde už čoskoro, spolu s fotkou a krátkym životopisom.

Čo vás to stálo? Aký máte rozpočet?

Celý Holdenov svet funguje na princípe dobrovoľnosti a našej vlastnej snahy nesedieť iba na zadku a niečo aj urobiť. Hosting a doménu zaplatil brat (Petra Nagya), všetky náklady spojené s výrobou dielov, fotografovaním, cestovaním atď si každý člen tímu hradí sám. Ak poznáte niekoho, kto by nás rád podporil, budeme iba radi :-)


Je to TEN Peter Nagy, spevák a fotograf?

Áno, je to presne on a ak ešte raz niekto položí túto otázku, tak zložím svoje nohy zo stola, obujem si červené mokasíny a pôjdem niekoho ubiť svojou gitarou a dlhými kučeravými vlasmi.


Ako sa môžem ocitnúť v príbehu? alebo Som strašne aktívny/a, mohol/la by som nejak pomôcť?

Stačí nám napísať na holdenovsvet@gmail.com alebo na našu fanstránku http://www.facebook.com/holdenov.svet radi privítame každú pomoc a v príbehu sa ešte objaví niekoľko postáv, ktoré nemajú svoje tváre. Možno čakáme práve na teba, tak neváhaj nám napísať! :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára