29. septembra 2011

Začíname!

Po dlhšom čase sa konečne hlásim zo Slovenska. Dobre som vedel prečo som sa netešil domov. Škola a práca. Jediné šťastie, že je tu stále Holden, ktorý mi každý deň robí radosť.

Neviem, či ste si všimli, že sa nám podarilo konečne dokončiť dlho sľubovaný krátky film. Pre tých, ktorí ste ho ešte nevideli, nájdete ho tu: www.holdenovsvet.sk

Celý tím je už úplne nažhavený, aby pre vás priniesol jedinečný obsah, ktorý, pevne verím, sa vám bude páčiť. Z príprav môžem prezradiť, že sa minulý týždeň  konalo v Bratislave prvé fotografovanie s hercami, tento víkend bude nasledovať ďalšie. Textový obsah som už odovzdal nášmu web-masterovi Jarovi Buckovi, ktorý celý web spackal (a ešte spacká).


Holdenov svet však o niekoľko dní zavŕši dlhé prípravy a uverejní prvé fotografie aj písané diely. Stane sa tak v nedeľu 2.10. večer. Ak všetko pôjde dobre, tak už podvečer by mohla stránka fičať.

Holdenov svet bude vychádzať periodicky 4x do týždňa a to v Nedeľu a Pondelok, v Stredu a vo Štvrtok. Pôvodne sme chceli publikovať 5x do týždňa, ale pravdepodobne by sme si na seba iba uplietli bič. Radšej nech všetko dobre stíhame a robíme kvalitne.

A ešte jedna zákulisná informácia. Budúci týždeň začínam s Lukášom Holčekom strihať ďalšie video k Holdenovmu svetu. Aké? Dozviete sa už čoskoro.

Zostaňte s nami.

Peter

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára